Modify

Opened 11 years ago

Closed 11 years ago

#124 closed defect (fixed)

RC4 encryption for ap<->wet client-bridge mode does not work

Reported by: YUxX7Skgb7pII0bHE33Slq@… Owned by: developers
Priority: normal Milestone:
Component: base system Version: 1.0
Keywords: Cc:

Description

as posted in this thread: http://forum.openwrt.org/viewtopic.php?id=3623

actually it seems all encryption for ap<->wet does not work. i have tried all iterations of psk, psk2, aes, tkip, etc. and none of it is able to get AUTHORIZED state on the client and i am never able to ping the other side.

I do have nas 3.90.37-13 installed.

these are freshly wiped clean wrt54gs (fresh install of openwrt RC4 with freshly erased nvram) so there are no "old nvram settings" that can possibly be conflicting.

lan is configured on ap:

lan_gateway=192.168.96.254
lan_netmask=255.255.255.0
lan_ifnames=vlan0 eth1 eth2
lan_ipaddr=192.168.96.1
lan_proto=static
lan_ifname=br0

and on wet client:

lan_gateway=192.168.96.254
lan_netmask=255.255.255.0
lan_ifnames=vlan0 eth1 eth2
lan_ipaddr=192.168.96.2
lan_proto=static
lan_ifname=br0

without encryption it works perfectly always.

Attachments (0)

Change History (1)

comment:1 Changed 11 years ago by nbd

  • Resolution set to fixed
  • Status changed from new to closed

WPA2 still doesn't work, but standard WPA PSK should work without nas

Add Comment

Modify Ticket

Action
as closed .
The resolution will be deleted. Next status will be 'reopened'.
Author


E-mail address and user name can be saved in the Preferences.

 
Note: See TracTickets for help on using tickets.