Opened 8 years ago

Closed 8 years ago

Last modified 8 years ago

#4158 closed defect (fixed)

wput doesnt work on wl500gp 2.6.25

Reported by: anonymous Owned by: developers
Priority: normal Milestone:
Component: packages Version:
Keywords: Cc:


wput doesnt work on wl500gp 2.6.25
on my amd64 sys it works nice ... using the same account connecting from mipsel ... i get a Connecting to failed!
Waiting 10 seconds...

and it will never work ... but the account is working...

Attachments (1)

wput.diff (3.3 KB) - added by anonymous 8 years ago.

Download all attachments as: .zip

Change History (5)

comment:1 Changed 8 years ago by anonymous


comment:2 Changed 8 years ago by anonymous

root@OpenWrt:~# wput -v /x.txt ftp://<username>:<password>@
--11:09:30-- `/x.txt'
    => ftp://xxxxx:xxxxx@
Connecting to [Operation now in progress]failed!
Waiting 10 seconds... ^C

Same works fine from my Arch Linux box.

Changed 8 years ago by anonymous

comment:3 Changed 8 years ago by anonymous

Ok. Compiling wput with the two patches above and it works.

root@OpenWrt:~# wput -v /x.txt ftp://<username>:<password>@
--12:40:38-- `/x.txt'
    => ftp://<username>:<password>@
Connecting to connected! 
Logging in as <username> ... Logged in!
==> CWD disk1/openwrt/misc
==> TYPE A ... done.
==> SIZE x.txt ... failed.
==> PASV ... done.
Disabling resuming due to ascii-mode transfer
==> STOR x.txt ... done.
Length: 4

12:40:38 (x.txt) - `960.4B/s' [4]

FINISHED --12:40:38--
Transfered 5 bytes in 1 file at 19.59B/s

comment:4 Changed 8 years ago by olli

  • Resolution set to fixed
  • Status changed from new to closed

Fixed with r13094

Add Comment

Modify Ticket

as closed .
The resolution will be deleted. Next status will be 'reopened'.

E-mail address and user name can be saved in the Preferences.

Note: See TracTickets for help on using tickets.