Modify

Opened 8 years ago

Closed 7 years ago

Last modified 7 years ago

#6578 closed defect (duplicate)

mini_snmpd doesnt' work on atheros wisoc 23xx

Reported by: bug Owned by: acoul
Priority: normal Milestone: Backfire 10.03.1
Component: packages Version: Trunk
Keywords: Cc:

Description

mini_snmpd doesn't work on atheros wisoc 23xx on trunk 18796. It simply dies out without any errors

Attachments (0)

Change History (9)

comment:1 Changed 8 years ago by T_X

Hi,

Could you please attach your uci config file (I suppose you are using this for starting mini_snmpd?). I think I once had a similar issue but I'm not sure about it. (Maybe it was something of mini_snmpd not caching wrong command line arguments and dieing instead) Some more details about how you are startig mini_snmpd would be great.

Cheers, T_X

comment:2 Changed 8 years ago by T_X

*catching

comment:3 Changed 8 years ago by acoul <alex at ozo.com>

try to compile without the 104-ipv6-support.patch and load it from the command prompt to see if this fixes the problem.

comment:4 Changed 8 years ago by bug

i'm using 18794 which is already having 104-ipv6 patch in it but still it dies out on command
mini_snmpd -i eth0 -p 161 -c public -v

comment:5 Changed 8 years ago by bug

oh sorry i missed the word without :P

comment:6 Changed 8 years ago by bug

yes its working now even with init.d scripts.
thnx

comment:7 Changed 7 years ago by thepeople

  • Owner changed from developers to acoul
  • Status changed from new to assigned

comment:8 Changed 7 years ago by nico

  • Resolution set to duplicate
  • Status changed from assigned to closed

See #7084

comment:9 Changed 7 years ago by nico

  • Milestone changed from Kamikaze to Backfire 10.03.1

Add Comment

Modify Ticket

Action
as closed .
The resolution will be deleted. Next status will be 'reopened'.
Author


E-mail address and user name can be saved in the Preferences.

 
Note: See TracTickets for help on using tickets.